Sajtóközlemény

Újhartyáni Kondi-Fitt Szépségpark bővítése
2018. augusztus

Fail Mihályné Egyéni Vállalkozó

SAJTÓKÖZLEMÉNY 

Elkezdődött az Újhartyáni Kondi-Fitt Szépségpark bővítése, amelynek eredményeként a már most is üzemelő komplexum tovább bővül egy minden kényelmet biztosító, hatszobás panzióval, a PM_KKV_2016 kódszámú pályázat keretében, 52,23 M Ft támogatási összeg felhasználásával.

Fail Mihályné egyéni vállalkozó, „Fail Mihályné egyéni vállalkozó telephelyének bővítése” című projekt 2017.06.20-án nyerte el a Pest megye Területfejlesztési Koncepciója 2014-2030 és Pest megye Területfejlesztési Programja 2014-2020 célzott pénzügyi támogatását, amelynek keretében megvalósul a már most is üzemelő, az Újhartyánnyiak és a környékbeliek körében rendkívül népszerű, Kondi-Fitt Szépségpark néven ismert komplexum, hatszobás panzióval történő bővítése.

A teljes beruházási projekt összege 94.959.042.-Ft, amelyből a támogató Pénzügyminisztérium a megvalósításhoz 52.227.473.- Ft célzott támogatási összeget biztosít a Pest megyei fejlesztések előirányzatból, ami a projekt 55 százaléka. A projektgazda saját hozzájárulása a projekt 45%-a, azaz 42.731.569.- Ft. A kivitelezési munkálatok 2018. február 15-én kezdődtek, a tervezett befejezés dátuma 2018. október 30. A megvalósulás helyszíne Újhartyán, Hunyadi u. 30. Hrsz: 899/1.

A projekt keretében, az Újhartyán Fő utcájáról nyíló, az M0-ról is jól megközelíthető komplexum, amely jelenleg is biztosít bowling, fitness, squash, kül- és beltéri medencés wellness részleget, valamint vendéglátó szolgáltatást az oda látogatóknak, egy hatszobás panzió megépítést tervezi a meglévő épületek bővítésével. Az új épület valamennyi szobája teraszos, fürdővel ellátott lesz, de ezen kívül kialakításra kerülnek a minden igényt kielégítő olyan kiszolgáló helységek, mint a fogadótér, recepció, fogyasztótér, közlekedők, gazdaasszonyi szoba, mosókonyha, takarítószeres és piperetároló helységek, gépészet és kapcsolódó helységek, valamint szociális blokk. 

A fejlesztés eredményeképpen egy szálláshellyel egybekötött egészségközpont jön létre, amely egyedülállónak tekinthető nem csupán Újhartyán településen, de annak jelentős, 50 kilométeres vonzáskörzetében egyaránt.

 

« vissza