Lomtalanítás

LOMTALANÍTÁS


Tisztelt Újhartyáni Lakosok!

Ezúton értesítjük Önöket, hogy a Újhartyán Város Önkormányzat megbízásából az NHSZ 2019. szeptember 21.-én szombaton közterületi (út mellé kihelyezett) lomtalanítást végez.

A lomhulladék kihelyezése a gyűjtés napján (09.21.) reggel 7 órára meg kell, hogy történjen!

 

Lomhulladékként a következő hulladékokat vesszük át: A háztartásokban keletkezett azon hulladék (háztartási berendezési felszerelési, használati tárgyak, eszközök és anyagok), amely a közszolgáltatás keretében rendszeresített gyűjtőedényzetben nem helyezhető el és a rendszeresített gyűjtőedény méreteit meghaladja.

NEM VESSZÜK ÁT: a zöld hulladékot, építési törmeléket, vashulladékot, autóbontásból származó alkatrészeket, gumiabroncsot, veszélyes hulladékot (akkumulátort, szárazelemeket, fénycsöveket, gyógyszert, festéket, oldószereket, fáradt olajat, növényvédő szert és ezek göngyölegeit, elektronikai hulladékot és a veszélyes hulladékok listáján szereplő egyéb hulladékokat) és a rendszeres szolgáltatás keretében elszállításra kerülő kommunális hulladékot.

 

A ki nem helyezhető veszélyes hulladékok részletes listáját és jellemzőit a 72/2013. évi (VIII.27.) törvény 1. melléklete tartalmazza.

 

 

« vissza