Helyi pályázatok


Civil alap pályázat 

 

Pályázati Felhívás

Újhartyáni Civil Alap

 

 

Újhartyán Község Önkormányzata pályázatot hirdet az önkormányzat 2011. évi költségvetésében elkülönített Civil Alap terhére.

 

Pályázat célja

Újhartyán társadalmi, kulturális életét színesítő tevékenységek támogatása, elsősorban konkrét saját rendezésű programokon keresztül, kifejezetten társadalmi rendezvényre.

 

Pályázhatnak: Helyi civil szervezetek, természetes személyek, civil közösségek

Felosztható keret: 3000000 Ft.

Pályázati határidő: folyamatos, elbírálás a beérkezéstől számított 15 napon belül.

Támogatás formája: döntés szerint megelőlegezett (számadási kötelezettséggel), vagy utólagos, pályázatonként egy alkalommal max.: 300.000.-Ft.

Pályázatok elbírálása

A pályázatokat a képviselő-testület Kulturális Bizottsága bírálja el és dönt róluk.

Pályázat benyújtásának módja

Pályázni a pályázati űrlap kitöltésével lehet, mely beszerezhető a Polgármesteri Hivatalban (2367 Újhartyán, Fő út 21.), vagy letölthető a www.ujhartyan.hu honlapról. A pályázatokat egy példányban, nyomtatott formában a Polgármesteri Hivatalba, vagy a 29/372-025-ös faxszámra, vagy a jegyzo@ujhartyan.hu címre kell eljuttatni.

 

Pályázat elszámolása

 

A támogatásokról, azok felhasználását követően legkésőbb 30 nappal a támogatottaknak szakmai, képi beszámolót és számlákkal alátámasztott pénzügyi elszámolást kell készíteniük az előírt formai követelmények alapján az önkormányzat számára.


Pályázati űrlap         letöltés            


Civil szervezetek támogatásának rendjéről szóló rendelet   letöltés