Látogatás Tapfheimből!

2014.06.20-2014.06.22.                                       A programok képei megtekinthetők itt a galériában ....

                                                                                                                                                                    A fotókat Dr. Szikszay Péter készítette


Tapfheimből,az újhartyáni alipító ösők,őshazájából érkezett 70 fős német küldöttségnek,nagy sikerű köszöntő estet tartottunk /Péntek este / ,ahol Újhartyán apraja nagyja bemutatkozott. Lakosságunk széles köre képviseltette magát.

Egyesített nagyzenekarunk muzsikusainyitották a hangulatot ,ifjabb és érettebb táncosaink/Hercel / ,vérpezsdítő új vidám koreográfiával mutatkoztak be.

Nyugdíjas klubunk kórusa és tánckara a magyar dalok irányába is elvitte a hangulatot , A Városi Baglyok erőteljes férfikórusa erre csak ráerősített hazafias érzelmeivel nagy sikerrel ,a hartyáni legifjabbak képviseletében Majer Marci remek német verset szavalt tehetséges átéléssel,Nádas Barbara ,és Fail Dóra énekművészetével jeleskedett ,s az egész este hangulatát tetőzte,a végén a vendégekkel közös körtánc mely a végén búcsúztató utcabálba torkollott.

 

Ma /Szombat / délelőtt R.katolikus egyházközségünk,életével,és templomunkkal ismerkedtek János atyánk szíves közreműködésével,illtetve Oktatási intézményeink vezetői tartottak színes bemutatót és jelezték hogy a kapcsolatfelvételre és barátságok építésére,ők és a diákság is már nyitottak,és szeretnének erre a jövőben gyakorlati lépéseket tenni.Vendégeink őszinte örömmel és csodálkozással fogadták,korszerű intézményeink nyújtotta élményt.

 

Szombat délutánlazító és világlátó programként Budapesttel ismerkednek,profi idegenvezetők közreműködésivel.

« vissza